Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

02-03-2004, 02:12 PM,
GRITS Offline
Administrator
*******



  • Jan 2003
  • 4,208 Posts
  • Threads: 795
  • 0
#1
Mirc talk
ok not sure how I missed this but I am going to pin it for everyone who wants to visit with us on irc
the gamesnet has now changed to gamesurge so any place you see that replace it in the instructions

:blsh:
Give Reputation to this user
Quote this message in a reply Reply

02-03-2004, 08:13 PM,
[CAKE]anonymity Offline
Administrator
*******



  • Apr 2003
  • 3,269 Posts
  • Threads: 105
  • 0
#2
Mirc talk
Gamesnet is in some legal mess so its mergeing with someone to create gamesurge. On my mIRC it hasnt changed and i still have to select gamesnet. So for the end half of step 3 select either gamesnet, or gamesurge if you can see it. Once gamesurge gets their website fully working, i will put up instructions for creating an authserv account. Which is reccomended for any regular user or admin on #vadavaka.
Track 1337 in my winamp playlist:
Lamb of God - Laid to Rest
Give Reputation to this user
Quote this message in a reply Reply

02-03-2004, 11:17 PM,
Gwarsbane Offline
Posting Freak
*****



  • Jan 2003
  • 2,453 Posts
  • Threads: 614
  • 0
#3
Mirc talk
<note to self>

make sure I make an page for these instructions

</note to self>



:D
Give Reputation to this user
Quote this message in a reply Reply

02-04-2004, 12:27 AM,
sage_4 Offline
Senior Member
****



  • Mar 2003
  • 539 Posts
  • Threads: 36
  • 0
#4
Mirc talk
ive said it before, and I'll say it again:

Just use Trillian. I know some people have problems with it, but in the end it is easier than having 5 different messaging programs.
(This post was last modified: 02-04-2004, 12:29 AM by sage_4.)
Give Reputation to this user
Quote this message in a reply Reply

02-04-2004, 02:03 AM,
Gwarsbane Offline
Posting Freak
*****



  • Jan 2003
  • 2,453 Posts
  • Threads: 614
  • 0
#5
Mirc talk
I use trillian, but I don't like it for IRC. I have a different mIRC for each IRC server I goto, which is only 2 or 3 I think :)
Give Reputation to this user
Quote this message in a reply Reply

02-04-2004, 03:01 AM,
Wha? Offline
Posting Freak
*****



  • Feb 2003
  • 1,065 Posts
  • Threads: 30
  • 0
#6
Mirc talk
You should be able to connect to multiple servers with one client.
Give Reputation to this user
Quote this message in a reply Reply

02-04-2004, 12:36 PM,
Gwarsbane Offline
Posting Freak
*****



  • Jan 2003
  • 2,453 Posts
  • Threads: 614
  • 0
#7
Mirc talk
I can but I don't like doing that.... give me a break I'm an oddball ok :P:)
Give Reputation to this user
Quote this message in a reply Reply

02-04-2004, 03:47 PM,
Guest
Guest



 
#8
Mirc talk
Yeah, in mIRC 5.x and above at least you can do a second status window and connect to a different network with it. For all those who perform auto-connects, please make sure you use [email protected] now instead of [email protected].
Give Reputation to this user
Quote this message in a reply Reply

02-04-2004, 05:25 PM,
kermit Offline
Posting Freak
*****



  • Feb 2003
  • 758 Posts
  • Threads: 46
  • 0
#9
Mirc talk
neat.
Give Reputation to this user
Quote this message in a reply Reply

02-05-2004, 09:27 PM,
Guest
Guest



 
#10
Mirc talk
Your screen shots looked strange to me, and then I realised that I've become used to Windows XP styles.:) Rounded edges, etc. Tip for those that use XP and the default styles, shrink the titlebar font size down to 20 from 25... makes them look less toy like and more like proper windows.:)
Give Reputation to this user
Quote this message in a reply Reply

02-09-2004, 11:41 PM,
Wha? Offline
Posting Freak
*****



  • Feb 2003
  • 1,065 Posts
  • Threads: 30
  • 0
#11
Mirc talk
This might be more useful for some people.
Give Reputation to this user
Quote this message in a reply Reply

02-10-2004, 11:33 PM,
[CAKE]anonymity Offline
Administrator
*******



  • Apr 2003
  • 3,269 Posts
  • Threads: 105
  • 0
#12
Mirc talk
Quote:/server -a irc.eu.gamesurge.net -g GameSurge -d GameSurge European Servers
/server -a irc.us.gamesurge.net -g GameSurge -d GameSurge US Servers
These are two commands that will add gamesurge to the list under IRC network. Add one of these commands to your status window. If you dont live in the states or europe click on wha's link to find out which server is best for you. Then look under where wha was pointing you earlier. Under options, connect, servers, irc network, and gamesurge should be their. You have to input the commands into the status then find gamesurge under IRC network.
Track 1337 in my winamp playlist:
Lamb of God - Laid to Rest
Give Reputation to this user
Quote this message in a reply Reply

02-25-2004, 09:44 PM,
Guest
Guest



 
#13
Mirc talk
the only line your missing is an auto-auth line... most average people would want it to do that too.:)
Give Reputation to this user
Quote this message in a reply Reply

02-25-2004, 10:07 PM,
[CAKE]anonymity Offline
Administrator
*******



  • Apr 2003
  • 3,269 Posts
  • Threads: 105
  • 0
#14
Mirc talk
The perform does that.
Track 1337 in my winamp playlist:
Lamb of God - Laid to Rest
Give Reputation to this user
Quote this message in a reply Reply

02-26-2004, 04:58 AM,
Guest
Guest



 
#15
Mirc talk
[ Wrote:anonymity,Feb 26 2004, 02:07 AM] The perform does that.
You were missing the li'l bit that Wha? showed. :) For those that use multiple networks, putting everything in "All Networks" would have you joining channels that do not exist and trying to message someone that doesn't exist. Out of interest, you should be able to do the auth commands via /AUTHSERV and rather than the full blown /msg [...].
Give Reputation to this user
Quote this message in a reply Reply

02-26-2004, 02:43 PM,
Wha? Offline
Posting Freak
*****



  • Feb 2003
  • 1,065 Posts
  • Threads: 30
  • 0
#16
Mirc talk
Heh, yeah, but I'm using the old command from gamesnet. They originally didn't have an /authserv command, and because of account jackers, the @services.gamesnet.net was required for it to work. I just changed the 'n' to "urg" and dropped the t.
Give Reputation to this user
Quote this message in a reply Reply

02-26-2004, 02:51 PM,
[CAKE]anonymity Offline
Administrator
*******



  • Apr 2003
  • 3,269 Posts
  • Threads: 105
  • 0
#17
Mirc talk
Oh i know its not there. Too be honest I dont know where it is, but it works so im happy. If it stops i know I can put it back in the
perform pretty easily.

I also dont use any other network, so you guys should feel special B)
Track 1337 in my winamp playlist:
Lamb of God - Laid to Rest
(This post was last modified: 02-26-2004, 03:05 PM by GRITS.)
Give Reputation to this user
Quote this message in a reply Reply

02-26-2004, 05:29 PM,
Guest
Guest



 
#18
Mirc talk
Heh. I use a few so that's why I have it on a network specific one. You'll probably find that it's in there as well... just got a bit mixed up by putting those join commands afterwards.
Give Reputation to this user
Quote this message in a reply Reply




Forum Jump:

Users see this thread

1 Guest(s)